Bel voor vragen naar: 0900 - 497 26 64

Toiletbrilreinigers

Herkent u deze problemen in uw organisatie? Niemand zit ooit op de toiletbril omdat deze niet altijd brandschoon is. Of de meters toiletpapier vliegen er doorheen. Dit is nu verleden tijd met onze klantvriendelijke toiletbrilreinigers. Een nette en goedkope oplossing voor een hygiënisch, schoon en representatief toilet.

Informatie aanvragen of direct producten bestellen?

Wilt u meer weten over onze diensten? Dan kunt u ons bellen via 0900 - 497 26 64 of door op de informatieknop klikken. Als u direct producten wilt bestellen, klikt u op de knop webshop.

Vraag meer informatie aan   Ga naar de webshop van Hyscon

Toiletbrilreinigers HYSCON Nederland

Hoe werkt het?

De dispensers en toiletbrilreiniger worden middels ons full service concept geplaatst. Bezoekers sprayen wat vloeistof op een stukje wc papier en reinigen en desinfecteren daarmee de toiletbril. De persoonlijke zekerheid van een schone toiletbril met een duidelijke gebruiksaanwijzing. De toiletbrilreiniger kan ook gebruikt worden voor het reinigen van de deurknop of het doorspoel-mechanisme. 

 

HET UNIEKE FULL SERVICE CONCEPT VAN HYSCON

Als onderdeel van het full service concept van HYSCON komt op vaste dagen een medewerker bij u langs voor zowel de services en het onderhoud, als het leveren van de verbruiksmaterialen.

 

FULL SERVICE TOILETBRILREINIGER - ALL-IN

  • Plaatsing dispensers
  • Verzorgen van navullingen
  • Onderhoud en vervanging indien nodig

Een breed assortiment

HYSCON beschikt over een ruim assortiment aan hygiënische producten. Bekijk de producten die wij gebruiken en kunnen leveren bij onze service, ingedeeld in 8 overzichtelijke categorieën.