Bel voor vragen naar: 0900 - 497 26 64

Luchtverfrissing & zuivering

In ons assortiment hebben wij diverse geursystemen, voor kleine maar ook voor grotere ruimtes. Luchtverfrissing en -zuivering zijn erg belangrijk voor de mate van comfort die zowel medewerkers als gasten/klanten in uw pand ervaren.

 

Een schoon en stankvrij toilet is mede bepalend voor de klanttevredenheid van uw organisatie. Naast volledige toiletinrichtingen met één van onze dispenserlijnen, bieden wij u keuze uit diverse geursystemen. Met ons full service concept heeft u er zelf geen omkijken naar aangezien wij alles periodiek netjes bijvullen en onderhouden.

Informatie aanvragen of direct producten bestellen?

Wilt u meer weten over onze diensten? Dan kunt u ons bellen via 0900 - 497 26 64 of door op de informatieknop klikken. Als u direct producten wilt bestellen, klikt u op de knop webshop.

Vraag meer informatie aan   Ga naar de webshop van Hyscon

Luchtverfrissing en zuivering HYSCON Nederland

Airnote

Tevens zijn wij exclusief dealer van Airnote, het kleinste luchtzuiveringsapparaat ter wereld. Geen groot en log apparaat maar klein en fraai van vorm. In elke ruimte te plaatsen, of het nu gaat om een (slaap)kamer, kantoor, toilet of keuken. 

 

(Na)vullingen zijn verkrijgbaar met of zonder geurverspreiding en filters die vervangen worden. Ideaal voor mensen met allergieën zoals pollen, hooikoorts e.d.

 

En voor kantoren om ziektekiemen en besmetting te voorkomen. Ziekteverzuim en daarmee de ziektekosten in uw organisatie kunnen daardoor beperkt worden.

Geursystemen op maat

Voor hele grote ruimtes, zoals scholen, bibliotheken, theaters, bioscopen, showrooms en winkels, kunnen wij op maat een geursysteem aanleggen. De beleving van de geur door bezoekers in uw organisatie kan direct effect hebben op de uitstraling en daarmee uw omzet verhogen.

 

Full service geursysteem - all-in

  • Plaatsing dispensers
  • Verzorgen van navullingen
  • Onderhoud en vervanging indien nodig
Luchtverfrissing en zuivering HYSCON Nederland

Een breed assortiment

HYSCON beschikt over een ruim assortiment aan hygiënische producten. Bekijk de producten die wij gebruiken en kunnen leveren bij onze service, ingedeeld in 8 overzichtelijke categorieën.