Bel voor vragen naar: 0900 - 497 26 64

Schoonloopmatten en Logomatten

Schoonloopmatten en logomatten voorkomen onnodige vervuiling en vaak ook beschadiging van uw vloeren. Bovendien kan het in de vorm van een logomat een visitekaartje zijn van uw organisatie bij de entree.

 

Wij leveren, uit ons standaard assortiment, de schoonloopmat of logomat die het best bij u past en vervangen deze in overleg met u iedere 2 of 4 weken voor een schone mat (wekelijks is ook mogelijk).

Informatie aanvragen of direct producten bestellen?

Wilt u meer weten over onze diensten? Dan kunt u ons bellen via 0900 - 497 26 64 of door op de informatieknop klikken. Als u direct producten wilt bestellen, klikt u op de knop webshop.

Vraag meer informatie aan   Ga naar de webshop van Hyscon

Logomat in uw eigen huisstijl, een mooi visitekaartje bij de entree

Indien u een speciale indruk bij uw bezoekers wilt achterlaten, kunt u een logomat gebruiken waarop uw eigen naam en logo wordt aangebracht. Ook logomatten kunnen wij in ons full-service concept opnemen.

 

ZO BENT U ALTIJD VERZEKERD VAN EEN SCHONE ENTREE.

Het unieke full service concept van HYSCON

Als onderdeel van het full service concept van HYSCON komt op vaste dagen een medewerker bij u langs voor zowel de services en het onderhoud, als het leveren van de verbruiksmaterialen.

 

Full service schoonloopmat - all-in

  • Plaatsing mat
  • Periodiek wisselen en wassen

Full service logomat – all in

  • Periodiek wisselen en wassen
  • Aanschaf van de logomat wordt in overleg met u bepaald

Een breed assortiment

HYSCON beschikt over een ruim assortiment aan hygiënische producten. Bekijk de producten die wij gebruiken en kunnen leveren bij onze service, ingedeeld in 8 overzichtelijke categorieën.